Lystbådehavn
Vikingvej 34, Kulhuse
vikingvej-1

En komplet renovation

Dansk Vandsikring ApS udførte i foråret 2019 en komplet renovation af grundejerforeningen Vikings lystbådehavn. Den eksisterende sikring havde givet fuldstændig efter og arealet har været oversvømmet mange gange grundet dette.

Løsningen fungerer både som havn men også som sikring mod erosion og udledning af materialer til fjorden og gør dermed at der ikke skal opgraves materialer.

Se videoen af Viking lystbådehavn her

vikingvej-2

Udtalelse

Vi i Grundejerforeningen Viking i Kulhuse har fået renoveret vores spunsvæg og opført en badebro ved hjælp af Poul Sørensen og Dansk Vandsikring ApS teknik.
Efter at have hørt og set visualiseringen om hvordan de ville løse vores tilbagevende udfordringer med oversvømmelser og yderligere prøvelser af den eksisterende spuns var vi ikke i tvivl om hvem der skulle udføre opgaven.
Poul og hans team fra Dansk Vandsikring leverede et godt stykke arbejde som vi kunne arbejde videre på, og de arbejdede hurtigt da vejret endelig tillod det, og den samlede strækning på 70 meter blev opført på kun 20 arbejdsdage hvilket var meget tilfredsstillende, da vi nu også bruger løsningen som forankring til vores jolle. Vi siger mange tak for samarbejdet og kan på alle områder anbefale Poul og Dansk Vandsikring.

vikingvej-3
vikingvej-5
vikingvej-6
vikingvej-7
vikingvej-8
vikingvej-4

Projekter

Siden 2001 har vi udviklet på en helt særlig teknik, der betyder, at vi i dag er den eneste leverandør, der via lufttryk kan skabe holdbare konstruktioner, der er skræddersyede til den pågældende strækning.
Dette har muliggjort at vi har løst en række mangeartede projekter.

Udførsel af kystsikring Hostrupvej 4 og 6, Espergærde

Udførsel af kystsikring
Hostrupvej 4 og 6, Espergærde

Dansk Vandsikring ApS udførte i foråret 2019 en komplet renovation af grundejerforeningen Vikings lystbådehavn. Den eksisterende sikring havde givet fuldstændig efter og arealet har været oversvømmet mange gange.

Udførsel af skovbroEspergærde

Udførsel af skovbro
Espergærde

Ejendommen i Tisvilde ligger lige ned til stranden og havet på nordkysten af Sjælland. De voldsomme storme vi har haft i Danmark de seneste år, har taget rigtig meget af skrænten på denne grund.

Udførsel af terrænreguleringKokkedal

Udførsel af terrænregulering
Kokkedal

Ejendommen i Tisvilde ligger lige ned til stranden og havet på nordkysten af Sjælland. De voldsomme storme vi har haft i Danmark de seneste år, har taget rigtig meget af skrænten på denne grund.