Dansk Vandsikring

Dansk Vandsikring ApS er et familieejet firma som blev startet i 2001 af Poul Sørensen. Som firmaet har udviklet sig er begge Poul Sørensens sønner nu også en del af firmaet.

Dansk-vandsikring

Dansk Vandsikring

Dansk Vandsikring ApS er et familieejet firma som blev startet i 2001 af Poul Sørensen. Som firmaet har udviklet sig er begge Poul Sørensens sønner nu også en del af firmaet.

Dansk Vandsikring ApS har til huse i Ålsgårde og har gennem de seneste 16 år haft adskillige opgaver, både fra offentlige og private kunder, som har givet os meget positive tilbagemeldinger. Vi påtager os mindre opgaver i privat regi og større projekter for private virksomheder og offentlige kunder i hele Danmark.

Gennem alle årene har Dansk Vandsikring ApS med stor succes løst og opfyldt kundernes ønsker og opgaver til 100% tilfredshed. Samtidig leverer vi altid høj kvalitet til tiden og til den aftalte pris.
Hos Dansk Vandsikring har vi en mangeårig ekspertise inden for kystsikring både fra private og offentlige opgaver i Danmark.
Vi har gennem 16 år samlet erfaring og en maskinpark til at kunne udføre diverse specialopgaver; såsom kystsikring, op- og genopbygning af skråninger og sikring af skrænter.

Det er vigtigt for os at bevare den traditionsrige ånd, der hersker i et familieejet firma som Dansk Vandsikring ApS. Vi sørger altid for at passe på naturen bedst muligt samtidig med at vi er resultatorienterede, hurtige og effektive. Vores værdier er med til at gøre os troværdige, sørge for vækst på vores arbejdsområder og sikre tilfredse kunder.

Fremtidens krav
– nutidens løsning

Hos Dansk Vandsikring er vi højt specialiserede i kystsikring og terrænregulering, og vi arbejder med en unik metode, som sikrer vores kunder en effektiv, fremtidssikret og prisvenlig løsning.

Nedbørsmængden og stormstyrken er øget kraftigt gennem de seneste år, og stigende vandstande langs de danske kyster og i vandløb giver store udfordringer for både private boligejere og offentlige instanser. Konsekvensen er oversvømmelser og ødelæggelse af de danske kyst- og indlandsområder, og prognosen er, at problemerne vil forekomme hyppigere og voldsommere som et resultat af klimaforandringer. Det stiller høje krav til de moderne kystbeskyttelsesteknikker, og hos Dansk Vandsikring er metoden og materialevalget nøglen til et fremtidssikret værn, som kan stå imod naturens kræfter og sikre vores dynamiske kystlandskab.

Om-os

Kontakt os

7 + 9 =

Personale

PoulSorensen

Poul Sørensen

Alder: 56 år
Direktør
Åmand med 38 års erfaring i naturpleje og vedligeholdelse af økosystemer.

PeterSorensen

Peter Sørensen

Alder: 32 år
Landskabsarkitekt
Cand.Horch.Arc med 2 års erfaring i drift og ledelse.

NicolajSorensen

Nicolaj Sørensen

Alder: 29 år
Teknisk maskinoperatør
Skov og naturteknikker med 10 års erfaring i skovpleje og drift.

Det naturlige samarbejde med naturen

Vi er en virksomhed med stor respekt for naturen, og vores arbejde sigter på at arbejde med naturen i stedet for imod naturen. Derfor er de naturlige processer altid med i overvejelserne, når vi skal sikre menneskers mulighed for at bo og leve i de udsatte områder.

Alle former for kystbeskyttelse påvirker dog i større eller mindre grad de naturlige processer på kysten. Derfor skal kystbeskyttelsen i videst muligt omfang flette sammen med det omkringliggende landskab og tage højde for naturens økosystemer. Det æstetiske udtryk, materialevalget og udførelsen af opgaven er i den forbindelse afgørende for at sikre en bæredygtig og helhedsorienteret løsning. Med Dansk Vandsikring som leverandør er du sikret en teknik og fremgangsmetode, som er særdeles skånsom overfor miljøet – og som en ekstra gevinst er der ingen krav til reetablering. 

Projekter

Siden 2001 har vi udviklet på en helt særlig teknik, der betyder, at vi i dag er den eneste leverandør, der via lufttryk kan skabe holdbare konstruktioner, der er skræddersyede til den pågældende strækning.
Dette har muliggjort at vi har løst en række mangeartede projekter.

TerrænreguleringVejby Strand

Terrænregulering
Vejby Strand

Højtbeliggende grund oplever hyppige skred af deres skrænt grundet overfladevand og en underjordisk kilde. Vi har løst opgaven ved at opføre samlet 13 meter terrænregulering, 2 meter højt. Den underjordiske kilde er rørlagt og ført udenom sikringen for at forhindre...

Kystsikringsprojekt udførtSkodsborg

Kystsikringsprojekt udført
Skodsborg

Projektet er etablering af værn, sikringen har til hensigt at beskytte plateau mod erosion under storm. Sikringen er 60 cm over terræn og 45 cm under for at forhindre udvaskning. I projektet er der lavet en overgang.    Klik på billedet for at se store...

Terrænreguleringsprojekt udførtKlampenborg

Terrænreguleringsprojekt udført
Klampenborg

Projektet er etablering af Terrænregulering for at forhindre den højere liggende jord i at skride ned på terrassen. Sikringen er 75 cm over terræn  Klik på billedet for at se store billederProjekterSiden 2001 har vi udviklet på en helt særlig teknik, der betyder,...