Hornbækvejen
hornbaekvejen-1

En helhedsløsning

Dansk Vandsikring har udført en helhedsløsning for både kommune og lodsejer der har ønsket en kombinations løsning der har til hensigt at forbinde åen med et større sparrebassin og hermed forhindre større oversvømmelser samt erosion af ejendom og hovedindfaldsvejen.

Udtalelse

Jeg har i perioden ultimo 2016 – primo 2017 har et meget tæt samarbejde med Poul Sørensen, idet haveforeningen OF-Kvistgaard dels har ønsket at få et overblik over en række foranstaltninger, foreningen har til forebyggelse af oversvømmelse, dels har ønsket et vedligehold heraf.

Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Poul Sørensen, der gerne deler ud af sine mangeårige erfaringer.  Poul arbejder professionelt og energisk, ligesom han konsekvent sigter efter at finde frem til optimale løsninger

Poul er tillige en seriøs person, der ikke går på kompromis med kvaliteten og er som person pligtopfyldende og meget serviceminded.

Jeg kan således give mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen Lise Frandsen (Tidl. Medlem af bestyrelsen i OF-Kvistgaard)

hornbaekvejen-2
hornbaekvejen-4
hornbaekvejen-5
hornbaekvejen-3

Projekter

Siden 2001 har vi udviklet på en helt særlig teknik, der betyder, at vi i dag er den eneste leverandør, der via lufttryk kan skabe holdbare konstruktioner, der er skræddersyede til den pågældende strækning.
Dette har muliggjort at vi har løst en række mangeartede projekter.

Tisvildeleje

Tisvildeleje

Ejendommen i Tisvilde ligger lige ned til stranden og havet på nordkysten af Sjælland. De voldsomme storme vi har haft i Danmark de seneste år, har taget rigtig meget af skrænten på denne grund.

Vikingvej

Vikingvej

Dansk Vandsikring ApS udførte i foråret 2019 en komplet renovation af grundejerforeningen Vikings lystbådehavn. Den eksisterende sikring havde givet fuldstændig efter og arealet har været oversvømmet mange gange.

Strandvej 34

Strandvej 34

Dansk Vandsikring har i Frederikssund sikret lodsejer mod stigninger i Roskilde Fjord. Løsningen er monteret i indkørslen og kan nemt og bekvemt opsættes ved varslinger om forhøjet vandstand.