Korsør
Kystsikring hos to lodsejere
badebro-front

Lerklinten 29

De to lodsejere har gentagne gange oplevet materielle skader forvoldt af havets rasen, de har derfor kontaktet Dansk vandsikring ApS og sammen fået udført fælles sikring langs deres grunde.

Den samlede sikringslængde er 65 meter med en sikringshøjde på 1,8 meter.

Kystsikringen er udført i I-profiler og Douglastræ.

Klik på billedet for at se store billeder

Lerklinten 30

lodsejeren har gentagne gange oplevet at skrænten er skredet udover deres terrasse, de har derfor kontaktet Dansk vandsikring ApS og sammen fået udført sikring langs skrænten.

Den samlede sikringslængde er 12 meter med en sikringshøjde på 1,8 meter, der er lagt strøm ind bagved og gjort klar til montering af lamper.

Sikringen er udført i I-profiler og Douglastræ.

 

badebro-front

Klik på billedet for at se store billeder

Projekter

Siden 2001 har vi udviklet på en helt særlig teknik, der betyder, at vi i dag er den eneste leverandør, der via lufttryk kan skabe holdbare konstruktioner, der er skræddersyede til den pågældende strækning.
Dette har muliggjort at vi har løst en række mangeartede projekter.

KorsørUdførsel af helårs badebro

Korsør
Udførsel af helårs badebro

Søbrinken 43 Helårs badebro lodsejeren har længe ønsket en badebro og ønskede en der kunne bruges hele året, de har derfor kontaktet Dansk vandsikring ApS og sammen fået udført en badebro. Badebroen er udført vinkelret på land, den er 11 x 1 meter, med et repos i...

Helårs badebroUdførsel af helårs badebro i Korsør

Helårs badebro
Udførsel af helårs badebro i Korsør

Lodsejeren har længe ønsket en badebro og ønskede en der kunne bruges hele året, de har derfor kontaktet Dansk vandsikring ApS og sammen fået udført en badebro. Badebroen er udført vinkelret på land, den er 18 x 1,1 meter, gelænder, overgangstrapper og en...