SMART-Kystsikring
Strandvej 34
Strandvej-34

Sikring mod fjorden

Dansk Vandsikring har i Frederikssund sikret lodsejer mod stigninger i Roskilde Fjord. Løsningen er monteret i indkørslen og kan nemt og bekvemt opsættes ved varslinger om forhøjet vandstand.

Se den nemme montage i video

Strandvej34-1

Udtalelse

Efter afsluttet arbejde kan vi på alle parametre anbefale Poul Sørensen og Dansk Vandsikring.
De har løst vores tilbagevende udfordring ved oversvømmelse.
Måden hvorpå Dansk Vandsikring har løst opgaven uden at ødelægge vores indkørsel eller forhave har været et stort plus.
Den teknik vi har fået løst vores udfordring med gør det muligt for os at opsætte og nedtage vores kystsikring når det kræves denne metode kan klart anbefales andre at benytte sig af hvis de f.eks. som os til dagligt skal bruge deres indkørsel.

Strandvej34-2
Strandvej34-3

Projekter

Siden 2001 har vi udviklet på en helt særlig teknik, der betyder, at vi i dag er den eneste leverandør, der via lufttryk kan skabe holdbare konstruktioner, der er skræddersyede til den pågældende strækning.
Dette har muliggjort at vi har løst en række mangeartede projekter.

KorsørUdførsel af helårs badebro

Korsør
Udførsel af helårs badebro

Søbrinken 43 Helårs badebro lodsejeren har længe ønsket en badebro og ønskede en der kunne bruges hele året, de har derfor kontaktet Dansk vandsikring ApS og sammen fået udført en badebro. Badebroen er udført vinkelret på land, den er 11 x 1 meter, med et repos i...

KorsørKystsikring hos to lodsejere

Korsør
Kystsikring hos to lodsejere

Lerklinten 29 De to lodsejere har gentagne gange oplevet materielle skader forvoldt af havets rasen, de har derfor kontaktet Dansk vandsikring ApS og sammen fået udført fælles sikring langs deres grunde. Den samlede sikringslængde er 65 meter med en sikringshøjde på...