SMART-Kystsikring
Strandvej 34
Strandvej-34

Sikring mod fjorden

Dansk Vandsikring har i Frederikssund sikret lodsejer mod stigninger i Roskilde Fjord. Løsningen er monteret i indkørslen og kan nemt og bekvemt opsættes ved varslinger om forhøjet vandstand.

Se den nemme montage i video

Strandvej34-1

Udtalelse

Efter afsluttet arbejde kan vi på alle parametre anbefale Poul Sørensen og Dansk Vandsikring.
De har løst vores tilbagevende udfordring ved oversvømmelse.
Måden hvorpå Dansk Vandsikring har løst opgaven uden at ødelægge vores indkørsel eller forhave har været et stort plus.
Den teknik vi har fået løst vores udfordring med gør det muligt for os at opsætte og nedtage vores kystsikring når det kræves denne metode kan klart anbefales andre at benytte sig af hvis de f.eks. som os til dagligt skal bruge deres indkørsel.

Strandvej34-2
Strandvej34-3

Projekter

Siden 2001 har vi udviklet på en helt særlig teknik, der betyder, at vi i dag er den eneste leverandør, der via lufttryk kan skabe holdbare konstruktioner, der er skræddersyede til den pågældende strækning. Dette har muliggjort at vi har løst en række mangeartede projekter.

Udførsel af kystsikring Hostrupvej 4 og 6, Espergærde

Udførsel af kystsikring
Hostrupvej 4 og 6, Espergærde

Dansk Vandsikring ApS udførte i foråret 2019 en komplet renovation af grundejerforeningen Vikings lystbådehavn. Den eksisterende sikring havde givet fuldstændig efter og arealet har været oversvømmet mange gange.

Udførsel af skovbroEspergærde

Udførsel af skovbro
Espergærde

Ejendommen i Tisvilde ligger lige ned til stranden og havet på nordkysten af Sjælland. De voldsomme storme vi har haft i Danmark de seneste år, har taget rigtig meget af skrænten på denne grund.

Udførsel af terrænreguleringKokkedal

Udførsel af terrænregulering
Kokkedal

Ejendommen i Tisvilde ligger lige ned til stranden og havet på nordkysten af Sjælland. De voldsomme storme vi har haft i Danmark de seneste år, har taget rigtig meget af skrænten på denne grund.