Strandvej 34
Strandvej-34

Sikring mod fjorden

Dansk Vandsikring har i Frederikssund sikret lodsejer mod stigninger i Roskilde Fjord. Løsningen er monteret i indkørslen og kan nemt og bekvemt opsættes ved varslinger om forhøjet vandstand.

Se den nemme montage i video

Strandvej34-1

Udtalelse

Efter afsluttet arbejde kan vi på alle parametre anbefale Poul Sørensen og Dansk Vandsikring.
De har løst vores tilbagevende udfordring ved oversvømmelse.
Måden hvorpå Dansk Vandsikring har løst opgaven uden at ødelægge vores indkørsel eller forhave har været et stort plus.
Den teknik vi har fået løst vores udfordring med gør det muligt for os at opsætte og nedtage vores kystsikring når det kræves denne metode kan klart anbefales andre at benytte sig af hvis de f.eks. som os til dagligt skal bruge deres indkørsel.

Strandvej34-2
Strandvej34-3

Projekter

Siden 2001 har vi udviklet på en helt særlig teknik, der betyder, at vi i dag er den eneste leverandør, der via lufttryk kan skabe holdbare konstruktioner, der er skræddersyede til den pågældende strækning.
Dette har muliggjort at vi har løst en række mangeartede projekter.

Tisvildeleje

Tisvildeleje

Ejendommen i Tisvilde ligger lige ned til stranden og havet på nordkysten af Sjælland. De voldsomme storme vi har haft i Danmark de seneste år, har taget rigtig meget af skrænten på denne grund.

Vikingvej

Vikingvej

Dansk Vandsikring ApS udførte i foråret 2019 en komplet renovation af grundejerforeningen Vikings lystbådehavn. Den eksisterende sikring havde givet fuldstændig efter og arealet har været oversvømmet mange gange.

Smørhullet

Smørhullet

Terrænregulering for privat kunde i Helsingør, værnet er 2,10 meter højt og 15 meter langt og sikrer den lavt liggende grund mod jordskred fra den højere liggende nabogrund samt sikrer husets fundament mod fugtskader fra direkte kontakt med råjord. Værnet er opført på 2 dage i juni 2019.