Terrænregulering
Århusvej, Helsingør
smorhullet-1

Sikring mod fugtskader

Terrænregulering for privat kunde i Helsingør, værnet er 2,10 meter højt og 15 meter langt og sikrer den lavt liggende grund mod jordskred fra den højere liggende nabogrund samt sikrer husets fundament mod fugtskader fra direkte kontakt med råjord. Værnet er opført på 2 dage i juni 2019.

Udtalelse

Efter igennem længere tid hvor vi ikke vidste hvad vi skulle gøre ved vores problem med terrænet der havde kontakt med vores husmur og dermed ødelæggelse af vores hus, tog vi kontakt til Poul Sørensen og Dansk Vandsikring ApS som med deres teknik opførte terrænsikring og udgravning af materiale der nu har givet os en større have og sikret vores hus langt ind i fremtiden for vores familie.
Vi kan på alle måder anbefale Dansk Vandsikring ApS yderst professionelle team til løsning af lignende opgave og vi siger tusind tak for en fantastisk løsning både i funktion og æstetik.

smorhullet-1
smorhullet-2
smorhullet-3
smorhullet-5
smorhullet-4

Projekter

Siden 2001 har vi udviklet på en helt særlig teknik, der betyder, at vi i dag er den eneste leverandør, der via lufttryk kan skabe holdbare konstruktioner, der er skræddersyede til den pågældende strækning.
Dette har muliggjort at vi har løst en række mangeartede projekter.

Udførsel af kystsikring Hostrupvej 4 og 6, Espergærde

Udførsel af kystsikring
Hostrupvej 4 og 6, Espergærde

Dansk Vandsikring ApS udførte i foråret 2019 en komplet renovation af grundejerforeningen Vikings lystbådehavn. Den eksisterende sikring havde givet fuldstændig efter og arealet har været oversvømmet mange gange.

Udførsel af skovbroEspergærde

Udførsel af skovbro
Espergærde

Ejendommen i Tisvilde ligger lige ned til stranden og havet på nordkysten af Sjælland. De voldsomme storme vi har haft i Danmark de seneste år, har taget rigtig meget af skrænten på denne grund.

Udførsel af terrænreguleringKokkedal

Udførsel af terrænregulering
Kokkedal

Ejendommen i Tisvilde ligger lige ned til stranden og havet på nordkysten af Sjælland. De voldsomme storme vi har haft i Danmark de seneste år, har taget rigtig meget af skrænten på denne grund.