Terrænregulering
Århusvej, Helsingør
smorhullet-1

Sikring mod fugtskader

Terrænregulering for privat kunde i Helsingør, værnet er 2,10 meter højt og 15 meter langt og sikrer den lavt liggende grund mod jordskred fra den højere liggende nabogrund samt sikrer husets fundament mod fugtskader fra direkte kontakt med råjord. Værnet er opført på 2 dage i juni 2019.

Udtalelse

Efter igennem længere tid hvor vi ikke vidste hvad vi skulle gøre ved vores problem med terrænet der havde kontakt med vores husmur og dermed ødelæggelse af vores hus, tog vi kontakt til Poul Sørensen og Dansk Vandsikring ApS som med deres teknik opførte terrænsikring og udgravning af materiale der nu har givet os en større have og sikret vores hus langt ind i fremtiden for vores familie.
Vi kan på alle måder anbefale Dansk Vandsikring ApS yderst professionelle team til løsning af lignende opgave og vi siger tusind tak for en fantastisk løsning både i funktion og æstetik.

smorhullet-1
smorhullet-2
smorhullet-3
smorhullet-5
smorhullet-4

Projekter

Siden 2001 har vi udviklet på en helt særlig teknik, der betyder, at vi i dag er den eneste leverandør, der via lufttryk kan skabe holdbare konstruktioner, der er skræddersyede til den pågældende strækning.
Dette har muliggjort at vi har løst en række mangeartede projekter.

KorsørUdførsel af helårs badebro

Korsør
Udførsel af helårs badebro

Søbrinken 43 Helårs badebro lodsejeren har længe ønsket en badebro og ønskede en der kunne bruges hele året, de har derfor kontaktet Dansk vandsikring ApS og sammen fået udført en badebro. Badebroen er udført vinkelret på land, den er 11 x 1 meter, med et repos i...

KorsørKystsikring hos to lodsejere

Korsør
Kystsikring hos to lodsejere

Lerklinten 29 De to lodsejere har gentagne gange oplevet materielle skader forvoldt af havets rasen, de har derfor kontaktet Dansk vandsikring ApS og sammen fået udført fælles sikring langs deres grunde. Den samlede sikringslængde er 65 meter med en sikringshøjde på...