Vikingvej
vikingvej-1

En komplet renovation

Dansk Vandsikring ApS udførte i foråret 2019 en komplet renovation af
grundejerforeningen Vikings lystbådehavn. Den eksisterende sikring havde givet fuldstændig efter og arealet har været oversvømmet mange gange grundet dette.

Løsningen fungerer både som havn men også som sikring mod erosion og udledning af materialer til fjorden og gør dermed at der ikke skal opgraves materialer.

Se videoen af Viking lystbådehavn her

vikingvej-2

Udtalelse

Vi i Grundejerforeningen Viking i Kulhuse har fået renoveret vores spunsvæg og opført en badebro ved hjælp af Poul Sørensen og Dansk Vandsikring ApS teknik.
Efter at have hørt og set visualiseringen om hvordan de ville løse vores tilbagevende udfordringer med oversvømmelser og yderligere prøvelser af den eksisterende spuns var vi ikke i tvivl om hvem der skulle udføre opgaven.
Poul og hans team fra Dansk Vandsikring leverede et godt stykke arbejde som vi kunne arbejde videre på, og de arbejdede hurtigt da vejret endelig tillod det, og den samlede strækning på 70 meter blev opført på kun 20 arbejdsdage hvilket var meget tilfredsstillende, da vi nu også bruger løsningen som forankring til vores jolle. Vi siger mange tak for samarbejdet og kan på alle områder anbefale Poul og Dansk Vandsikring.

vikingvej-3
vikingvej-5
vikingvej-6
vikingvej-7
vikingvej-8
vikingvej-4

Projekter

Siden 2001 har vi udviklet på en helt særlig teknik, der betyder, at vi i dag er den eneste leverandør, der via lufttryk kan skabe holdbare konstruktioner, der er skræddersyede til den pågældende strækning.
Dette har muliggjort at vi har løst en række mangeartede projekter.

Tisvildeleje

Tisvildeleje

Ejendommen i Tisvilde ligger lige ned til stranden og havet på nordkysten af Sjælland. De voldsomme storme vi har haft i Danmark de seneste år, har taget rigtig meget af skrænten på denne grund.

Strandvej 34

Strandvej 34

Dansk Vandsikring har i Frederikssund sikret lodsejer mod stigninger i Roskilde Fjord. Løsningen er monteret i indkørslen og kan nemt og bekvemt opsættes ved varslinger om forhøjet vandstand.

Smørhullet

Smørhullet

Terrænregulering for privat kunde i Helsingør, værnet er 2,10 meter højt og 15 meter langt og sikrer den lavt liggende grund mod jordskred fra den højere liggende nabogrund samt sikrer husets fundament mod fugtskader fra direkte kontakt med råjord. Værnet er opført på 2 dage i juni 2019.